Macaroni & Cashew Cheese – Pasta med Cashew Ostecreme

Retten her tager 5-10 minutter at lave, afhængig af hvor lang tid pastaen skal have og hvor god en blender man har.



Macaroni & Cashew Cheese – Pasta med Cashew Ostecreme


Der går cirka 500 g. pasta* til 4 personer.

Sæt vand til pasta over og kog pastaen, som der står på posen. Imens blendes cashew-ostecremen sammen.

Ingredienser

3 dl. cashewnødder – gerne tørre, hvis de har ligget i blød først, skal vandmængden justeres ned.

3 ½ dl. vand

1 tsk. bouillon eller Herbamare grønsagsbouillon

2 spsk. Ghee, kokosolie (gerne uden smag) eller olivenolie

½-1 tsk. salt eller Herbamare salt

1 tsk. friskpresset lime- eller citronsaft

Blend først cashewnødderne fint i en tør blender (medmindre du har en VitaMix). Tilføj vand, bouillon, ghee, salt og limesaft.

Blend til en fin creme opstår og hæld det op i en beholder, hvis det ikke skal bruges med det samme. Cremen kan gemmes i køleskabet i op til 4 dage. 

Forslag til pasta:

Glutenfri: Majsspaghetti, risskruer, penne eller tagliatelle. Man kan også få boghvedeskruer og blandede pasta. Dr. Schär, Rømer eller Biogan har mange forskellige typer.

Hvedefri: Spelt- eller rugspaghetti eller skruer. Man kan også få penne og andre pastatyper. Hvis du, efter et Mac & Cashew Cheese måltid, støvsuger skufferne for, hvad der er at finde af slik og søde sager, har du ikke fået nok næring i din aftensmad og bør måske overveje at bruge grønsager eller en endnu grovere variant af pasta.

Grønsager: Brug en squash, gulerod eller sødekartoffel og skær med en skrællekniv på langs. Dette giver nogle fine tagliatelle. Eller lav squashspaghetti med en grønsagsspaghettimaskine. Store gulerødder og sødekartofler kan også bruges på maskinen. Frisk spinat kan også bruges i stedet for pasta. Hæld cashew-ostecremen udover lige inden servering. Ønskes en varm sauce, blendes cashewcremen i længere tid.

Etiketter: , , , , , , , ,