Det Mælkefri Køkken 

"Det Mælkefri Køkken - 80 lette og ligetil opskrifter uden mælk, ost, fløde eller smør". 

Opskrifterne er sukkerfri, hvedefri og har glutenfri alternativer
Med forord af Troels V. Østergaard, medforfatter til bogen: “Mælk og sundhed - Hvad er det, du drikker?”
Denne bog henvender sig til dig, der ikke ønsker at bruge mælkeprodukter i hverdagen eller ikke tåler mælkesukkeret laktose eller mælkeproteinet kasein.
Find opskrifter på ’ost’ til pizza, ’cremefraiche’, ’yoghurt’, diverse typer vegetabilsk ’mælk’, ’fløde’, diverse saucer, is, mælkefri chokolade, chokolademousse, vafler, pandekager, drømmekage eller chokoladekage. Alt sammen helt uden mælk, ost, smør eller fløde, men mindst lige så nærende, cremet og velsmagende.
Opskrifterne indeholder også glutenfri, hvedefri, æggefri eller sukkerfri alternativer.
 
 
 
Der er 80 opskrifter hvoraf de 10 af dem er med æg og 6 af dem er med kød. Der er også vegetarforslag til kødet. Ved glutenholdige opskrifter, skriver jeg alternativer og henvisninger til glutenfrie forslag.
For en god ordens skyld vil jeg lige nævne at ingen af opskrifterne er lavet med sojaprodukter. Hvis man ingen problemer har med soja, kan man altid bruge sojafløde eller sojaflødeskum. Jeg har dog valgt ikke at bruge soja, da en del mennesker, udover mig selv, har problemer med både soja og mælk.
Køb bogen som e-bog her på Saxo eller her på Payhip til 199 kr.
Se et preview her, samt en oversigt over opskrifterne.
Bogen er udkommet som indbundet hardback til 249,00 kr.  
Køb bogen via Madgudinden, SAXO eller Arnold Busck, eller bestil den hos boghandlere og helsekostbutikker.Link til Helsam (kan sendes fragtfrit til helsekostbutikker, hvis de ikke har den i forvejen): http://www.helsam.dk/templates/product.asp?ProductGuid=7027&GroupGuid=204032


Hvis du er interesseret i e-bogen, er det billigst at købe den hos Saxo :)

Se her for fejl eller mangler til Det Mælkefri Køkken.
 
Jeg glæder mig til at give en hånd med i Det Mælkefri Køkken.Etiketter: , , ,