Nem Chokoladebudding - uden æg og mælkefri

Nem chokoladebudding. Helt uden æg, avocado eller mælk. Og så smager den af mer’.
Jeg smagte et bæger mælkefri chokoladebudding i Italien. Buddingen smagte så godt, at jeg måtte eksperimentere med ingredienserne, når jeg kom hjem. Her er så resultatet. MUMS!


Chokoladebudding – uden æg


Til 2 personer

Ingredienser

2 dl vand/rismælk/mandelmælk eller anden sød vegetabilsk mælk

2 spsk. agavesirup plus 1 tsk. kokospalmesukker (eller 2 medjool dadler)

2 spsk. kokosolie – gerne smeltet

1 ½ spsk. kakaopulver (eller carob)

1 strøget tsk. guarkernemel

¼ tsk. salt

½ tsk. vaniljepulver

Hæld alle ingredienser i en blender eller minifoodprocessor. Blend det hele sammen. Jo varmere blandingen bliver, jo mere buddingsagtig bliver den. Hæld buddingen op i to glas, og sæt glassene på køl. Spis buddingen, når den er kold.

Nom nom nom!
 
 

 

Etiketter: , , , , , , , ,